Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Ελληνική επιτυχία για τον Βαζαίο- Ανέβηκε για 2η φορά στο βάθρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κολύμβησης


Η αυλαία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κολύμβησης σε 25αρα πισίνα έπεσε με τον καλύτερο τρόπο για την ελληνική αποστολή καθώς ο Ανδρέας Βαζαίος κατέκτησε το δεύτερο ασημένιο μετάλλιο του στη διοργάνωση, συντρίβοντας δύο φορές το πανελλήνιο ρεκόρ στα 200μ. πεταλούδα.

Ο Έλληνας κολυμβητής στον πρωινό ημιτελικό εξασφάλισε το εισιτήριο για τον τελικό με επίδοση 1:52.80, παίρνοντας το ρεκόρ από τον Γιάννη Δρυμωνάκο ο οποίος το κατείχε την τελευταία επταετία με επίδοση 1:54.28.

Ο αθλητής του Αλέξανδρου Νικολόπουλου όμως δεν έμεινε εκεί καθώς στον τελικό διέλυσε ξανά το πανελλήνιο ρεκόρ κολυμπώντας σε 1:51.23 με καταπληκτικό τελευταίο 25αρι για να πάρει το αργυρό μετάλλιο πίσω από τον Ρώσο Αλεξαντρ Καρλάνοφ που τερμάτισε σε 1:50.54. Τρίτος ο Ούγγρος Τάμας Κεντερέσι με 1:52.25  

Έλληνας κολυμβητής τερμάτισε σε 1:51.23, 69 εκατοστά πίσω από τον Ρώσο Αλεξάντρ Καρλάνοφ (1:50.54).

Τρίτος τερμάτισε ο Ούγγρος Τάμας Κεντέρεσι με 1:52.25. 

Θυμίζουμε ότι δύο μέρες νωρίτερα είχε πανηγυρίσει το ασημένιο μετάλλιο στα 200μ. μικτής ατομικής, βελτιώνοντας το πανελλήνιο ρεκόρ. 

Ο Ανδρεάς Βαζαίος τον τελευταίο χρόνο ζει στις ΗΠΑ, όπου σπουδάζει με υποτροφία στο Πανεπιστήμιο της North Carolina.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Απόστολος Χρήστου στα 50μ. ύπτιο ανδρών, καταρρίπτοντας το πανελλήνιο ρεκόρ για δεύτερη φορά μέσα σε μία ημέρα σταματώντας το χρονόμετρο στα 23.74, ενώ το πρωί είχε κολυμπήσει σε 23.88. Πρώτος στην κούρσα ήταν ο Κλίμεντ Κολέζνικοφ από τη Ρωσία με 23.14.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου