Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

Διάσωση 54 παράνομων μεταναστών ανοιχτά της Χίου από την FRONTEX


Πλωτό σκάφος της FRONTEX, το οποίο βρισκόταν σε περιπολία στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής επιχείρησης «ΠΟΣΕΙΔΩΝ 2017» προχώρησε στον εντοπισμό και τη διάσωση 54 παράνομων μεταναστών που επέβαιναν σε μηχανοκίνητη λέμβο ανοιχτά της Χίου προέβη το βράδυ της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα, το πλωτό σκάφος εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή «ΛΙΛΙΚΑ» της Χίου, πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο.

Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, το πλήρωμα του σκάφους FRONTEX, προέβη στην ασφαλή περισυλλογή και διάσωση των 54 επιβαινόντων, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Χίου. 

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου