Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Πακιστάν: 8 νεκροί από καμικάζι αυτοκτονίας σε χριστιανική Εκκλησία


Συναγερμός σήμανε στο Πακιστάν όταν σημειώθηκε επίθεση αυτοκτονίας που σημειώθηκε σε χριστιανική εκκλησία στην Κουέτα με τουλάχιστον σε 8 ανθρώπους και πάνω από 40 τραυματίες.

Αστυνομικοί και ομάδες διάσωσης έχουν σπεύσει στο σημείο της έκρηξης για να βοηθήσουν τους τραυματίες ενώ η περιοχή έχει αποκλειστεί. Η εκκλησία "Bethel Memorial Methodist Church", που βρίσκεται στην οδό Zarghoon, ήταν ο στόχος της βομβιστικής επίθεσης.

Στα νοσοκομεία της περιοχής οι αρχές έδωσαν εντολή να βρίσκονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.Υπήρξε ανταλλαγή πυρών μεταξύ των τρομοκρατών και των αστυνομικών.  

Ο ένας εκ των δύο βομβιστών νεκρών έπεσε νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών έξω από το χώρο της εκκλησίας ενώ ο άλλος αυτονατινάχθηκε μέσα στην εκκλησία.

Ο υπουργός Εσωτερικών του Πακιστάν, Μαλουχιστάν Μιρ Σαρφράτ Μπουγκτί δήλωσε στο δίκτυο "Geo News" ότι, από τους δύο βομβιστές αυτοκτονίας ο ένας σκοτώθηκε από πυρά αστυνομικών στην είσοδο της εκκλησίας.

Σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών του Πακιστάν, περίπου 300 με 400 άτομα συμμετέχουν κάθε Κυριακή στη λειτουργία.

Οι χριστιανικοί ναοί έχουν γίνει συχνά στόχος μουσουλμάνων εξτρεμιστών στο Πακιστάν, εξ ου και η παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης στην εκκλησία στην Κουέτα, που απέτρεψε τα χειρότερα.

Ο ναός ήταν κατάμεστος με εκατοντάδες πιστούς ενόψει των Χριστουγένων, όταν έφθασαν οι δύο ένοπλοι, που ήταν ζωσμένοι με εκρηκτικά. Ακολούθησε σφοδρή ανταλλαγή πυρών με τις δυνάμεις ασφαλείας και ο ένας από τους δράστες σκοτώθηκε στην είσοδο του ναού, ενώ ο άλλος αν και λαβωμένος πρόλαβε να πυροδοτήσει τα εκρηκτικά, σύμφωνα με τον επικεφαλής της αστυνομίας, Μοαζάμ Τζα.

«Καταδικάζουμε την επίθεση τρομοκρατών στο ναό της οδού Ζαργκούν στην Κουέτα. Η αποφασιστικότητα των Πακιστανικών Αρχών δεν θα κλονιστεί από τέτοιες πράξεις δειλίας», έγραψε στο Twitter εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της χώρας.

Τοπικά δίκτυα μετέδωσαν εικόνες με ασθενοφόρα και περιπολικά στο σημείο, ενώ αστυνομικοί συνόδευαν τα γυναικόπαιδα έξω από το ναό.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου