Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Β. Λεβέντης: Μπορεί να πουλήσει και την Ακρόπολη για να μείνει στην εξουσία ο Α. Τσίπρας


Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, εξαπολύοντας για μια ακόμα φορά δριμύτατη επίθεση στον πρωθυπουργό, υποστήριξε, «Τα έχω χάσει με τον Τσίπρα. Έχει τέτοια αρχομανία και πρόσδεση στην εξουσία που μπορεί για μία εβδομάδα ακόμη να πουλήσει την Ακρόπολη».

Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, ο κ. Λεβέντης σχολίασε επίσης και το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών το 2019, επισημαίνοντας πως «αυτοί οι άνθρωποι επειδή ξέρουν ότι δεν είναι εύκολο να έρθουν ξανά στην εξουσία τώρα που είναι θα μας ρημάξουν». «Όσο μπορεί θα γαντζωθεί», τόνισε.

Αναφορικά με την επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα, ο κ. Λεβέντης δήλωσε πως «η Ελλάδα είναι όμηρος των Τούρκων».

«Ο Τούρκος δεν αλλάζει, η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνει ο Τούρκος είναι να παραγγείλουμε τα F-35. Ο Τούρκος θα συνεχίσει τις αερομαχίες, τις παραβιάσεις στο Αιγαίο, κάθε 10 - 20 ημέρες θα ζητά νησιά. Με τον Τούρκο έχουμε την κακή μοίρα να είμαστε γείτονες και άρα ας προσγειωθούμε στην πραγματικότητα. Πρέπει να γίνει σύσκεψη πολιτικών αρχηγών αμέσως για τον εξοπλισμό των Ενόπλων Δυνάμεων», σημείωσε.

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Άστο μεγάλε, είσαι αδιάβαστος πάλι, αυτήν την πούλησε ο Α.Παπανδρέου μαζί με την Μ. Μερκούρη....................κλπους εθνοπροδότες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή