Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Απευθείας συνομιλίες με την Ουάσινγκτον θέλει η Πιονγκγιάνγκ σύμφωνα με την Ρωσία


Επιδιώκει να λάβει εγγυήσεις από την Ουάσιγκτον σχετικά με την ασφάλειά της, γι' αυτό και ζητάει να διεξαχθούν απευθείας συνομιλίες με τις ΗΠΑ, ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ.

Ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας επισήμανε ότι ενημέρωσε τον Αμερικανό ομόλογό του Ρεξ Τίλερσον σχετικά με τις προθέσεις της Πιονγκγιάνγκ, όταν οι δύο υπουργοί συναντήθηκαν στο περιθώριο μιας διάσκεψης στη Βιέννη σήμερα.

«Γνωρίζουμε ότι η Βόρεια Κορέα θέλει πάνω απ' όλα να μιλήσει με τις ΗΠΑ σχετικά με το θέμα των εγγυήσεων για την ασφάλειά της. Είμαστε έτοιμοι να το υποστηρίξουμε αυτό, είμαστε έτοιμοι να διευκολύνουμε τέτοιου είδους διαπραγματεύσεις» είπε ο Λαβρόφ, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

«Οι Αμερικανοί συνάδελφοί μας (μεταξύ αυτών) ο Ρεξ Τίλερσον το άκουσαν αυτό» πρόσθεσε ο Ρώσος υπουργός.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου