Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Σ. Λαβρόφ και Ρεξ Τίλερσον συμφώνησαν την συνέχιση των διπλωματικών προσπαθειών για την κατάσταση με την Β. Κορέα


Όπως ανακοίνωσε σήμερα το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ΗΠΑ και Ρωσία συμφώνησαν στην συνέχιση των διπλωματικών προσπαθειών για την επίλυση της κρίσης από την ανάπτυξη πυρηνικών όπλων και βαλλιστικών πυραύλων από τη Βόρεια Κορέα, τονίζοντας ότι καμία από τις δύο χώρες δεν αποδέχονται την Πιόνγκιανγκ ως μια πυρηνική δύναμη.

Η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Χέδερ Νάουερτ δήλωσε ότι ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Ρεξ Τίλερσον και ο Ρώσος ομόλογός του Σεργκέι Λαβρόφ επικοινώνησαν χθες τηλεφωνικά έπειτα από τις νέες κυρώσεις που επέβαλαν εις βάρος της Βόρειας Κορέας τις τελευταίες μέρες η Ουάσιγκτον και τα Ηνωμένα Έθνη.

«Οι δύο συζήτησαν τις ανησυχίες που προκαλεί το αποσταθεροποιητικό πυρηνικό πρόγραμμα της DPRK (της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας) και τόνισαν ότι ούτε οι ΗΠΑ ούτε η Ρωσία δεν αποδέχονται την DPRK ως μια πυρηνική δύναμη», υπογράμμισε η Νάουερτ με ανακοίνωσή της.

Όπως σημείωσε, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεχίσουν να εργάζονται για την εξεύρεση μιας διπλωματικής οδού για την αποπυρηνικοποίηση της κορεατικής χερσονήσου.

Την Τρίτη, το Κρεμλίνο επανέλαβε πως η Ρωσία είναι έτοιμη να αναλάβει ρόλο μεσολαβητή ανάμεσα στη Βόρεια Κορέα και στις Ηνωμένες Πολιτείες σε συνομιλίες με σκοπό τη μείωση των εντάσεων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ρωσικού ΥΠΕΞ, ο Λαβρόφ υπογράμμισε στον Τίλερσον ότι η «επιθετική ρητορική της Ουάσιγκτον» και η ενίσχυση της στρατιωτικής της παρουσίας στην περιοχή έχουν οξύνει τις εντάσεις, κίνηση που χαρακτήρισε απαράδεκτη.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου