Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Κιμ Γιονγκ Ουν: Ζήτησε την παραγωγή νέων και περισσότερων ικανών όπλων


Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ζήτησε από τους επιτελείς του να αναπτύξουν μεγαλύτερη “γκάμα” όπλων, προκειμένου η Πιονγκγιάνγκ να υπερτερεί ολοκληρωτικά έναντι του “εχθρού”, όπως μετέδωσε η βορειοκορεατική τηλεόραση.

Έτσι ενισχύεται το σενάριο που θέλει τον Κιμ να έχει δώσει εντολή για την ανάπτυξη και βιολογικών όπλων, προκειμένου να “εμπλουτίσει” το οπλοστάσιό του.

Σε συνέδριο που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, ο Κιμ Γιονγκ Ουν ενημερώθηκε σχετικά με την πυραυλική ισχύ της Βορείου Κορέας.

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν σε νοτιοκορεατικά μέσα ενημέρωσης, οι πύραυλοι Pukgusong είναι ικανοί να πλήξουν μεγάλα τμήματα της αμερικανικής επικράτειας, ο Hwasong-12 στοχεύει ολόκληρο τον Ειρηνικό, ο Hwasong-14 είναι έτοιμος να πλήξει με βόμβα υδρογόνου την καρδιά των ΗΠΑ, ενώ ο διηπειρωτικός πύραυλος Hwasong-15 μπορεί να προκαλέσει πυρηνικό όλεθρο στην Αμερική.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου