Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Γκαμπριέλ: Δεν βλέπει την Ουκρανία και την Τουρκία σύντομα εντός της Ε.Ε


Ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, δήλωσε ότι δεν βλέπει ούτε η Τουρκία, ούτε η Ουκρανία να εντάσσονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση σύντομα και προβλέπει εναλλακτικές μορφές συνεργασίας, όπως αυτό που αποκάλεσε «έξυπνη» συμφωνία Brexit.

Μιλώντας στο γερμανικό Τύπο την Τρίτη, ο υπουργός Εξωτερικών δήλωσε, ότι δεν μπορεί να φανταστεί την Τουρκία και την Ουκρανία ως μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης τα επόμενα χρόνια. Το μπλοκ μπορεί να επιλέξει αντ' αυτού να εφεύρει άλλες μορφές συνεργασίας, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που βασίζονται στις σχέσεις της ΕΕ μετά το Brexit με τη Βρετανία.

«Αν καταφέρουμε να καταλήξουμε σε μια έξυπνη συμφωνία με τη Μεγάλη Βρετανία, που να περιγράφει τις σχέσεις της με την Ευρώπη μετά το Brexit, τότε αυτό θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως πρότυπο για άλλες χώρες», ανέφερε ο Γκάμπριελ αναφορικά με την Άγκυρα και το Κίεβο, όπως δημοσίευσε η εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung.  
Δεν ανέλυσε πολύ την Ουκρανία, επικεντρώνοντας την προσοχή της στην Τουρκία, η οποία έρχεται σε συχνή αντιπαράθεση με τη Γερμανία, το στυλοβάτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κατά το προηγούμενο έτος. «Υπάρχει μια ευκαιρία να επιδιωχθεί μια νέα, στενότερη μορφή τελωνειακής ένωσης με την Άγκυρα", εξήγησε, προσθέτοντας ότι μια τέτοια επιλογή δεν είναι βιώσιμη εκτός αν "αλλάξει η κατάσταση στην Τουρκία».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου