Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Brexit: Η Βρετανία πληρώνει ανεξάρτητα από τη συμφωνία


Ενδοκυβερνητική κρίση στη Βρετανία, καθώς όπως φαίνεται το διαφαινόμενο Brexit θα κοστίσει περισσότερο απ’ όσο υπολόγιζαν κάποιοι.

Ο υπουργός Οικονομικών, Φίλιπ Χάμοντ ανακοίνωσε ότι η χώρα είναι υποχρεωμένη να πληρώσει τα 45 εκατ. Λίρες είτε υπάρξει εμπορική συμφωνία με την ΕΕ, είτε όχι. “Είναι αδιανόητο να θεωρούμε ότι μπορούμε να ξεφύγουμε από τις υποχρεώσεις μας”, ανέφερε σε μέλη της επιτροπής οικονομικών. “Αυτό δεν θα μας καθιστούσε αξιόπιστους εταίρους για μελλοντικές διεθνείς συμφωνίες”, πρόσθεσε. Επίσης, επιβεβαίωσε ότι θολό παραμένει το τοπίο για την τελική θέση της βρετανικής κυβέρνησης, ένα ζήτημα για το οποίο το υπουργικό συμβούλιο δεν έχει συμφωνήσει, ούτε έχει συζητήσει.

Πάντως, οι φήμες εδώ και καιρό επιμένουν ότι η συζήτηση επίτηδες δεν έχει συμβεί, καθώς η πρωθυπουργός διατηρεί φόβους ότι θα προκληθούν εντάσεις και παραιτήσεις.Ο Μπόρις Τζόνσον και ο Μάικλ Γκοβ τάσσονται υπέρ μιας καθαρής αποχώρησης από τις οικονομικές δομές της ΕΕ, ενώ ο Χάμοντ θέλουν βαθύτερη πρόσβαση, ακόμη και με το τίμημα της υιοθέτησης περισσότερων ευρωπαϊκών κανόνων και κανονισμών.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου