Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Νέο θερμό επεισόδιο ανατολικά του Ευφράτη: F-22 έριξαν φωτοβολίδες εναντίον ρωσικών Su-25


Θερμό επεισόδιο έλαβε χώρα στον εναέριο χώρο της Συρίας, μεταξύ αμερικανικών και ρωσικών αεροσκαφών, τα οποία επιχειρούσαν ταυτόχρονα στην ίδια περιοχή.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ένα αμερικανικό μαχητικό F-22 έριξε προειδοποιητικές φωτοβολίδες, (του συστήματος αναλωσίμων) και όχι πυρά βέβαια,  εναντίον ρωσικών Su-25, μετά την είσοδο των τελευταίων στην περιοχή της πράσινης ζώνης, όπως έχει οριστεί μετά τη συμφωνία μεταξύ των δύο χωρών, για τη δράση στη Συρία.

Επίσημες πηγές αναφέρουν, πως τα ρωσικά αεροσκάφη αποσύρθηκαν από την περιοχή του Ευφράτη, αμέσως μετά τις βολές εναντίον τους από τα αμερικανικά μαχητικά.


Μία άλλη πηγή από τον αμερικανικό στρατό, ανέφερε πως οι παραβιάσεις της πράσινης ζώνης από τα ρωσικά αεροσκάφη ήταν πολλαπλές και είχαν μεγάλη διάρκεια, επομένως δεν μπορούσαν παρά ν’ απαντήσουν αναλόγως.

Εάν  οι πληροφορίες είναι σωστές τότε πρόκειται για το δεύτερο επεισόδιο μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και μάλιστα με την ίδια ακριβώς σύνθεση εμπλεκομένων: 2 F-22, 2 Su-25 και ένα Su-35S.  

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου