Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Ερντογάν: «Αυτή την εβδομάδα σφραγίζουμε την συμφωνία για τους S-400»


Η ρωσο-τουρκική συνεργασία για την προμήθεια στην Τουρκία των Α/Α συστημάτων S-400 θα οριστικοποιηθεί αυτή την εβδομάδα, δήλωσε πριν από λίγο ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν μετά τη συνάντησή του με τον Ρώσο πρόεδρο Βλάντιμιρ Πούτιν στην Άγκυρα.

«Ρώσοι και Τούρκοι επίσημοι θα συναντηθούν αυτή την εβδομάδα για να σφραγίσουν την συμφωνία», δήλωσε ο Ερντογάν μετά το τέλος των επαφών του με τον Ρώσο πρόεδρο.

Από την πλευρά του ο Β.Πούτιν δήλωσε ότι οι «προοπτικές για ευρύτερη συνεργασία στον στρατιωτικό και τεχνολογικό τομέα συζητήθηκαν επίσης».


Ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε ότι είχε «μια ανοικτή και εποικοδομητική συνομιλία» προσθέτοντας ότι υπήρξαν βήματα προόδου για περαιτέρω συνεργασία στο εμπόριο  και την οικονομία.

Παράλληλα ανακοινώθηκε ότι εξετάστηκαν οι απόψεις των δύο πλευρών σε θέματα της Μέσης Ανατολής λέγοντας ότι Μόσχα και Άγκυρα συμμερίζονται κοινές απόψεις σε πολλά από αυτά, ενώ Πούτιν και Ερντογάν ανέπτυξαν ο καθένας τις θέσεις του για τις εξελίξεις στο θέμα της Ιερουσαλήμ όπως και για την κατάσταση στη Συρία.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου