Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2017

Η Κίνα έστειλε μαχητικά στον εναέριο χώρο που ΗΠΑ και Νότια Κορέα πραγματοποιούν την άσκηση Vigilant Ace


Κίνδυνος αεροπορικού συμβάντος στην Ν.Α. Ασία και πιο ειδικά στην περιοχή όπου αμερικανικές και νοτιοκορεατικές δυνάμεις πραγματοποιούν ασκήσεις, καθώς η Κίνα ανακοίνωσε ότι στέλνει το μεγαλύτερο αριθμό αεροσκαφών για την πραγματοποίηση ασκήσεων σε μέρη που δεν έχει εμφανιστεί ποτέ στο παρελθόν.

Όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα ο εναέριος χώρος πέριξ της Βόρειας Κορέας έως την Ταιβάν την Οκινάουα και την νότια κινεζική Θάλασσα είναι ιδιαίτερα κορεσμένος από στρατιωτικά αεροσκάφη.

Η Κίνα στέλνει τα αεροσκάφη της να πετάξουν κοντά στις περιοχές που οι ΗΠΑ και η Ν. Κορέα πραγματοποιούν την άσκηση Vigilant Ace.

Το Πεκινο δεν αποκαλύπτει πότε πραγματοποίησε τις δικές του ασκήσεις ή και να θα τις συνεχίσει λέγοντας μόνο ότι έστειλε αεροσκάφη του σε μέρη και διαδρόμους που δεν είχε στείλει ποτέ στο παρελθόν.

Σύμφωνα με τον Κινέζο αναλυτή Li Jie «η χρονική επιλογή των κινεζικών ασκήσεων είναι επίσης προειδοποίηση προς την Ουάσιγκτον και τη Σεούλ να μην προκαλέσουν την Βόρεια Κορέα άλλο».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου