Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Ο αλβανικός ...στρατός αρνείται νέα νεκροταφεία για τους νεκρούς μας του πολέμου του 1940!


Ο Αλβανός στρατηγός του ανύπαρκτου αλβανικού στρατού (συνολικής δύναμης 8.500 ανδρών και γυναικών) Ντέντε Πρένγκα, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Tema Tv απέρριψε τις εικασίες για την ανέγερση νέων κοιμητηριών για τους Έλληνες πεσόντες στρατιώτες του έπους 1940.

Όπως διαβάζουμε στο Himara.gr, ο Αλβανός στρατηγός του ανύπαρκτου αλβανικού στρατού τόνισε πως δεν υπάρχει επαναδιαπραγμάτευση της συμφωνίας και ότι παραμένουν σε ισχύ οι δύο τοποθεσίες «αναπαύσεως» (Βουλιαράτες και Κλεισούρα) που έχουν καθορισθεί.

Η διαδικασία για την ταυτοποίηση των στρατιωτών που έπεσαν κατά τη διάρκεια του Ιταλο-Ελληνικού πολέμου, θα ξεκινήσουν με επιτόπιες εργασίες και σύμφωνα με τον εγκεκριμένο χάρτη που έχει καθοριστεί από την κοινή επιτροπή.

«Η Ελληνική Κυβέρνηση έχει αναλάβει όλες τις δαπάνες που θα γίνουν κατά την διάρκεια αυτής της διαδικασίας», είπε ο στρατηγός Πρένγκα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου