Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Τουλάχιστον 2 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε διαδηλώσεις για την άγρια δολοφονία 7χρονης στο Πακιστάν


«Δύο διαδηλωτές σκοτώθηκαν και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν, η κατάσταση παραμένει τεταμένη» είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας αξιωματικός της τοπικής αστυνομίας. Τουλάχιστον 2 άνθρωποι σκοτώθηκαν στο Κασούρ, στο ανατολικό Πακιστάν, κατά τη διάρκεια μιας διαδήλωσης που οργανώθηκε μετά τον βιασμό και τη δολοφονία ενός 7χρονου κοριτσιού. Αυτό είναι το δωδέκατο παιδί που δολοφονείται υπό παρόμοιες συνθήκες σε αυτήν την πόλη τα τελευταία δύο χρόνια.

Κατά τη διάρκειας της διαδήλωσης, στην οποία συμμετείχαν εκατοντάδες άνθρωποι, ξέσπασαν επεισόδια, καθώς ομάδα διαδηλωτών επιχείρησε να επιτεθεί εναντίον ενός αστυνομικού τμήματος, επισήμανε η ίδια πηγή.

Δύο πολίτες έχασαν τη ζωή τους όταν αστυνομικοί άνοιξαν πυρ για να διαλύσουν το πλήθος. Οι διαδηλωτές «άρχισαν να πετάνε πέτρες εναντίον του αστυνομικού τμήματος, ενώ μεταξύ του πλήθους υπήρχαν κι ένοπλοι που πυροβόλησαν εναντίον της αστυνομίας. Προκειμένου να τους σταματήσουν, τα στελέχη των δυνάμεων ασφαλείας άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα» δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της επαρχίας Πουντζάμπ Μαλίκ Μουχάμαντ Άχμαντ Χαν.


«Δύο διαδηλωτές σκοτώθηκαν και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν, η κατάσταση παραμένει τεταμένη» είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας αξιωματικός της τοπικής αστυνομίας, που δεν θέλησε να κατονομαστεί.

Από την πλευρά του ένας εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας της Πουντζάμπ εξήγησε ότι οι ειδικές δυνάμεις εστάλησαν στην Κασούρ με στόχο την αποκατάσταση της τάξης σε αυτήν την πόλη, η οποία συγκλονίστηκε το 2015 από ένα τεράστιο σκάνδαλο σεξουαλικών κακοποιήσεων παιδιών.

Βρέθηκε πεταμένη σε κάδο απορριμάτων

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, το κοριτσάκι που κακοποιήθηκε σεξουαλικά και δολοφονήθηκε ήταν ηλικίας 7 ετών. Η Ζαϊνάμπ είχε απαχθεί την 4η Ιανουαρίου και η σορός της βρέθηκε χθες Τρίτη μέσα σε έναν κάδο απορριμμάτων.

Πρόκειται για το 12ο κατά σειρά περιστατικό άγριας δολοφονίας ενός μικρού παιδιού τον τελευταίο χρόνο στην περιοχή, λέει η αστυνομία σημειώνοντας ότι οι ερευνητές της δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσουν εάν πρόκειται για έναν κατά συρροή δολοφόνο ή όχι.

Η δολοφονία της Ζαϊνάμπ έχει προκαλέσει την οργή των κατοίκων της Κασούρ, μιας πόλης που βρίσκεται στα σύνορα με την Ινδία αλλά και σοκ στην υπόλοιπη χώρα. Οι πολίτες καταγγέλλουν ότι οι αρχές αδυνατούν να ρίξουν φως σε τέτοιους είδους υποθέσεις.

Οι γονείς της 7χρονης, που δεν βρίσκονταν στη χώρα όταν η κόρη του απήχθη, επέστρεψαν σήμερα. «Θέλω δικαιοσύνη! Θέλω δικαιοσύνη!» φώναξε η μητέρα της Ζαϊνάμπ, ενώ την πολιορκούσαν δημοσιογράφοι στο διεθνές αεροδρόμιο του Ισλαμαμπάντ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου