Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018

20.000 θέσεις εργασίας στη Βρετανία από το πρόγραμμα του F-35


Τουλάχιστον 20.000 θέσεις εργασίας θα προέλθουν από το πρόγραμμα του F-35 στη Βρετανία για τα επόμενα 30 χρόνια  που το αεροσκάφος θα είναι σε παραγωγή και ήδη το πρόγραμμα έχει προσφέρει πολλά δισ. στερλινών στη βρετανική βιομηχανία, ανέφερε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας.

Ο ίδιος μπήκε στον προσομοιωτή ενός F-35B πραγματοποιώντας  απονήωση και προσνήωση στο κατάστρωμα του αεροπλανοφόρου HMS Queen Elizabeth.

Πιο συγκεκριμένα ο Βρετανός υπουργός είπε:

«Σήμερα δείξαμε πως επενδύουμε στις ένοπλες δυνάμεις μας και είμαστε βέβαιοι πως έχουμε τον καλύτερο εξοπλισμό και παράλληλα εξασφαλίζουμε χιλιάδες θέσεις εργασίας. Το F-35 είναι το πλέον προηγμένο μαχητικό θα μας βοηθήσει στην άμυνά και στην προάσπιση των συμφερόντων μας».

Βέβαια το θέμα των αμυντικών επενδύσεων και των θέσεων εργασίας στη χώρα μας, δεν υφίσταται σαν σκέψη αφού δεν έχει απασχολήσει κανένα. Είναι δε ζήτημα εάν ποτέ γίνει αντικείμενο ενδελεχούς μελέτης.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου