Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Ιωάννινα: Σύλληψη 32χρονου Αλβανού σωματέμπορα


32χρονος Αλβανός φυγαδεύτηκε από την Ιταλία όπου εξανάγκαζε με τη βία νεαρές γυναίκες να εκδίδονται και κατέφυγε στην Ελλάδα, ένας νεαρός Αλβανός που αναζητούνταν από τις αρχές της γειτονικής χώρας με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης.

Για κακή τύχη του 32χρονου αλλοδαπού, εντοπίστηκε στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Ασφάλειας οι οποίοι του έκαναν έλεγχο και διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε το διωκτικό έγγραφο των ιταλικών αρχών, με κατηγορίες για παροχή βοήθειας, διευκόλυνση και εκμετάλλευση σε διακεκριμένη πορνεία με χρήση απειλών και βίας.

Έτσι, ο 32χρονους συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα Εφετών Ηπείρου, ο οποίος έδωσε εντολή να παραμείνει στα κρατητήρια ώσπου να ξεκινήσει η διαδικασία για την έκδοσή του στην χώρα όπου εκκρεμούν οι κατηγορίες σε βάρος του.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου