Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Πάτρα: 37χρονος Μαροκινός καταδικάστηκε για απόπειρα σεξουαλικής παρενόχλησης σε αλλοδαπή


Ένοχος κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου ένας 37χρονος Μαροκινός καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών. Ο 37χρονος είχε κάνει απόπειρα να εξαναγκάσει σε σεξουαλική επαφή μια νεαρή αλλοδαπή σε μια οικοδομή στο κέντρο της Πάτρας.

Στις 17 Φεβρουαρίου του 2016, ο κατηγορούμενος που ήταν άστεγος γνώρισε στο ΚΤΕΛ τη νεαρή Ιρακινή, η οποία αναζητούσε προσωρινή στέγη ώσπου να βρει τρόπο να φύγει για την Γερμανία και της πρότεινε να περάσουν μαζί τη νύχτα στο γιαπί που χρησιμοποιούσε ως κατάλυμα. Όταν έφτασαν, όμως, άρχισε να τη φιλά με αποτέλεσμα η κοπέλα να αντιδράσει. Τότε, όμως, ο  37χρονος που είχε καταναλώσει αλκοόλ τη γρονθοκόπησε στο πρόσωπο, την έριξε στο έδαφος και προσπάθησε να την γδύσει για να την βιάσει.

Η Ιρακινή άρχισε να καλεί σε βοήθεια και ένας περίοικος που την άκουσε και έτρεξε στο γιαπί αντιλήφθηκε τι συνέβαινε και ειδοποίησε την Αστυνομία. Άνδρες της Ασφάλειας συνέλαβαν τον Μαροκινό, στον οποίο ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα βιασμού. Το δικαστήριο τον καταδίκασε χωρίς να δώσει ανασταλτικό χαρακτήρα στην έφεσή του κι έτσι οδηγήθηκε άμεσα στην φυλακή.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου