Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Χανιά: Δυο Αλβανοί διακινούσαν χασίς


Η συγκατοίκηση περιελάμβανε και συνεταιρισμό στην διακίνηση χασίς για δυο άνδρες από την Αλβανία που κατοικούσαν στα Χανιά. Στο σπίτι όπου διέμεναν, έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών το πρωί της Τρίτης και τους πέρασαν χειροπέδες.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε, στην κατοχή των δυο αλλοδαπών ηλικίας 27 και 42 χρόνων βρέθηκαν 380 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά, τα οποία κατασχέθηκαν όπως και τα κινητά τους ως μέσα διευκόλυνσης της επικοινωνίας για τις παράνομες συναλλαγές τους. Οι δύο Αλβανοί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Χανίων με τις κατηγορίες της κατοχής και της διακίνησης ναρκωτικών.

Με τις ίδιες κατηγορίες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χίου ένας 21χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη μετά την έρευνα που έκαναν στο σπίτι του στο νησί οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, ακολουθώντας πληροφορίες. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν συνολικά έξι συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 29,6 γραμμαρίων.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου