Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Κύπρος: Αισιόδοξα μηνύματα για το κοίτασμα φυσικού αερίου στην «Καλυψώ»


Τα προκαταρκτικά αποτελέσματα από τη γεώτρηση της ιταλικής εταιρείας ΕΝΙ στο τεμάχιο 6 στο στόχο «Καλυψώ», στη κυπριακή ΑΟΖ, έχουν προκαλέσει αισιοδοξία για εντοπισμό κοιτάσματος με προοπτικές αξιοποίησης στη Λευκωσία.

Ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης, μιλώντας σε συνέντευξη του χθες ανέφερε πως τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά και σαφής εικόνα θα υπάρχει σε λίγες μέρες.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η γεώτρηση εξελίσσεται ομαλά χωρίς κανένα πρόβλημα εκ μέρους της Τουρκίας, η οποία εξέδιδε συνεχώς Navtex δεσμεύοντας παρανόμως μεγάλες περιοχές της κυπριακής ΑΟΖ. Οι Navtex της Τουρκίας που αφορούσαν ασκήσεις του ναυτικού της δεν ενεργοποιήθηκαν και ακυρώθηκαν.

Τα κόμματα και οι υποψήφιοι Πρόεδροι, εκφράζουν σκεπτικισμό για το χρόνο που πρόκειται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα της γεώτρησης καθώς συμπίπτει με το διάστημα που μεσολαβεί μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου