Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Συρία: Κάλεσμα των Κούρδων της Αφρίν για την υπεράσπιση των συνόρων έναντι της Τουρκίας


Μετά τις νέες απειλές του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν οι κουρδικές δυνάμεις της περιοχής Αφρίν στην Συρία απηύθυναν κάλεσμα στις στρατιωτικές δυνάμεις όλων των περιοχών και τον κυβερνητικό στρατό, προκειμένου να υπερασπιστούν τα σύνορα της χώρας από τον τουρκικό Στρατό.

Οι αρχές της Αφρίν, η οποία βρίσκεται υπό την κυριαρχία των Κούρδων, θεωρούν δεδομένη την εισβολή των τουρκικών στρατευμάτων, την ίδια στιγμή που συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί από άρματα μάχης και πυροβολικό της Τουρκίας.

Νωρίτερα την Πέμπτη, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, δήλωσε ότι η Άγκυρα δεν σχεδιάζει εισβολή στην περιοχή της Αφρίν, παρ' ότι συνεχίστηκαν για έκτη συνεχόμενη μέρα οι βομβαρδισμοί.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου