Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Νιγηρία: Εξτρεμιστές απήγαγαν δύο Αμερικανούς και δύο Καναδούς πολίτες


Οι αρχές ασφαλείας της Νιγηρίας, οι πρεσβείες των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά έχουν τεθεί σε κατάσταση συναγερμού, μετά την πληροφορία για την απαγωγή δύο Αμερικανών και δύο Καναδών πολιτών από ένοπλη ομάδα εξτρεμιστών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, οι τέσσερις «δυτικοί» απήχθησαν μετά από επίθεση που δέχτηκαν σε αυτοκινητόδρομο του Καμάργκο, την Τρίτη το βράδυ.

Οχήματα της αστυνομίας καταδίωξαν τους δράστες και τους εγκλώβισαν σε ένα σημείο, με συνέπεια να γίνει ανταλλαγή πυροβολισμών, κατά τη διάρκεια των οποίων δύο αστυνομικοί έχασαν τη ζωή τους και άλλος ένας τραυματίστηκε. 

Οι απαγωγείς κατάφεραν να διαφύγουν, ενώ ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι θα κάνουν τα πάντα, ώστε να διασωθούν οι τέσσερις αλλοδαποί πολίτες.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου