Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

Κρίση ΗΠΑ & Πακιστάν - Ν.Τραμπ: «Τους δίνουμε δισ. και παίρνουμε ψέματα» ! - Πακιστανός ΥΠΕΞ: «Δεν σας χρειαζόμαστε»

Τεκτονικές αλλαγές για το παγκόσμιο σκηνικό το 2018 ετοιμάζει ο Αμερικανός πρόεδρος

Γράφει: Πάνος Σπαγόπουλος

Για πρώτη φορά Αμερικανός πρόεδρος μιλά ανοικτά για το "διπλό παιχνίδι" του Πακιστάν στην περιοχή εξαπολύοντας πρωτοφανή επίθεση κατά του Ισλαμαμπάντ, επίθεση που μπορεί να φέρει τεκτονικού τύπου αλλαγές σε όλη την Ασία, λέγοντας πως το μόνο που κάνει είναι να διασπείρει «ψέματα και εξαπάτηση».

Παράλληλα κατηγόρησε το Πακιστάν, ότι εξασφαλίζει καταφύγιο για τους τρομοκράτες που δρουν στο Αφγανιστάν.

«Οι ΗΠΑ έχουν δώσει ανοήτως πάνω από 33 δισ.$ σε βοήθεια προς το Πακιστάν τα τελευταία 15 χρόνια και σε αντάλλαγμα έχουν λάβει τίποτα άλλο εκτός από ψέματα και εξαπάτηση, θεωρώντας τους πρώην προέδρους ως χαζούς.

Παράλληλα δίνουν ασφαλές καταφύγιο στους τρομοκράτες που κυνηγάμε στο Αφγανιστάν.

Φτάνει πια!», έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος στο twitter.  

Το Πακιστάν αντιδρώντας ακαριαία στις κατηγορίες του Ντ.Τραμπ μέσω του εκπροσώπου του υπουργείου Εξωτερικών Muhammad Faisal δήλωσε ότι «δεν ενδιαφέρεται πλέον για την αμερικανική βοήθεια».

«Δεν χρειαζόμαστε καμία οικονομική βοήθεια από τις ΗΠΑ. Δεν μας ενδιαφέρει. Εάν οι ΗΠΑ θέλουν να την σταματήσουν εμείς θα πούμε δυνατά εμπρός κάντε το», σημείωσε, ενώ πρόσθεσε πως εάν θέλουν επίσης να σταματήσουν τη βοήθεια προς το ταμείο της συμμαχίας κατά της τρομοκρατίας επίσης δε θα κάνει καμία διαφορά.

Παράλληλα Πακιστανοί αξιωματούχοι δήλωσαν πως το Πακιστάν δεν παρέχει ασφαλές καταφύγιο στους τρομοκράτες και όλη η χώρα είναι ταγμένη στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου