Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Ράμα: « Τα ζητήματα που εκκρεμούν με την Ελλάδα μπορούν να λυθούν μέχρι την άνοιξη»


Στην τάχιστη επίλυση των ζητημάτων που εκκρεμούν ανάμεσα σε Ελλάδα και Αλβανία ελπίζει ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα και σε συνέντευξή του στο «Report TV» δήλωσε πως θα μπορούσαν να λυθούν όλα μέχρι την επόμενη άνοιξη.

Ο Έντι Ράμα δεν διευκρίνισε πάντως ποια είναι τα συγκεκριμένα ζητήματα που βρίσκονται στο επίκεντρο του διαλόγου μεταξύ των δύο χωρών.

«Ελπίζουμε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία αυτόν τον διάλογο και να εισέλθουμε σε μια νέα εποχή στρατηγικής συνεργασίας με τη γειτονική χώρα, αλλά και σε μια εποχή που τα προβλήματα του παρελθόντος δεν θα παρουσιαστούν ως προβλήματα του μέλλοντος και οι σκιές του παρελθόντος να παραμείνουν στο παρελθόν», υπογράμμισε ο Ράμα ανακοινώνοντας ότι θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου