Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Παλαιστίνη: Παλαιστίνιος νεκρός από ισραηλινά πυρά


Νεκρός από ισραηλινά πυρά έπεσε σήμερα ένας 24χρονος Παλαιστίνιος σε συγκρούσεις που ξέσπασαν στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, ανέφεραν το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας και το επίσημο πρακτορείο Wafa.

Ο ισραηλινός στρατός τόνισε ότι ελέγχει αναφορές για έναν νεκρό Παλαιστίνιο σε ένα χωριό κοντά στην Καλκιλίγια, όπου ένας αριθμός Παλαιστινίων εκτόξευε πέτρες ενάντια σε στρατιώτες που είχαν επέμβει για να διαλύσουν ταραχές, χρησιμοποιώντας πραγματικά πυρά.

Ο Άχμαντ Σαλίμ, που σκοτώθηκε στο χωριού Τζαγιούς κοντά στην πόλη Καλκιλίγια στη βόρεια Δυτική Όχθη, είναι ο 17ος Παλαιστίνιος που χάνει τη ζωή του σε διαδηλώσεις και συγκρούσεις μεταξύ Παλαιστινίων και ισραηλινών δυνάμεων στη Λωρίδα της Γάζας και τη Δυτική Όχθη που πυροδοτήθηκαν έπειτα την αναγνώριση από τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ, την 6η Δεκεμβρίου. 
Ένας Ισραηλινός δολοφονήθηκε στη Δυτική Όχθη το ίδιο χρονικό διάστημα.

Την Κυριακή, ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς δήλωσε πως η «συμφωνία του αιώνα», που έχει δηλώσει ότι επιδιώκει ο Ντόναλντ Τραμπ για την επίλυση του Μεσανατολικού αποτελεί στην ουσία το «χαστούκι του αιώνα», διαμηνύοντας ότι οι Αμερικανοί δεν είναι πλέον σε θέση να διαδραματίσουν ρόλο μεσολαβητή στην ειρηνευτική διαδικασία μετά την απόφαση Τραμπ για την Ιερουσαλήμ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου