Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Μπάνον ζητά συγνώμη από τον Ν.Τραμπ: «Δεν εννοούσα αυτά που είπα»


Ο πρώην επικεφαλής στρατηγικής του Λευκού Οίκου Στηβ Μπάνον τα σχόλια του οποίου στο βιβλίο που κυκλοφόρησε πρόσφατα περί προδοσίας του γιού του Ντόναλντ Τραμπ προκάλεσαν σάλο στις ηΠΑ ζητά τώρα συγγνώμη  από τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

«Λυπάμαι για την καθυστερημένη απάντησή μου στα ανακριβή δημοσιεύματα για τον γιό του προέδρου Don Jt. που έστρεψαν την προσοχή του κοινού μακριά από τα ιστορικά επιτεύγματα του Αμερικανού προέδρου στον πρώτο χρόνο της προεδρίας του», είπε ο Μπάνον σε ανάρτηση του στο site Axios.

«Τα σχόλιά μου αφορούσαν τον Paul Manafort ένα στέλεχος της προεκλογικής καμπάνιας με πείρα στο πως οι Ρώσοι επιχειρούν και λειτουργούν.


Θα έπρεπε να ξέρει ότι είναι πονηροί και δεν είναι φίλοι μας», συμπλήρωσε.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου