Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Αλβανία, Δρόπολη: Συνελήφθησαν επτά λαθρομετανάστες- ζήτησαν άσυλο


Επτά λαθρομετανάστες συνελήφθησαν από τη συνοριακή αστυνομία του Αργυροκάστρου. Συνελήφθησαν στο χωριό Ντρίτα του δήμου Δρόπολης.

«Στις 18/1/2018 στο Αργυρόκαστρο, στο χωριό Dritë, συνελήφθησαν επτά αλλοδαποί, ηλικίας 19, 30, 55, 3, 2,  16 και 18 από τη Συρία.  Μετά το πέρας των διαδικασιών η υπήκοοι Συρίας ζήτησαν άσυλο στη Δημοκρατία της Αλβανίας και πρέπει να οδηγηθούν στο Εθνικό Κέντρο Υποδοχής Αιτητών Ασύλου, Μπάμπρου στα Τίρανα», αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας Αργυροκάστρου.


( Στοιχεία από argjirolajm.net)
http://www.echedoros-a.gr/2018/01/blog-post_339.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου