Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Ο θρησκευτικός ηγέτης του Πακιστάν καλεί σε ιερό πόλεμο κατά των ΗΠΑ και του Ισραήλ με τη χρήση πυρηνικών!


Ο Hafiz Saeed θρησκευτικό ηγέτης στο Πακιστάν αρχηγός της οργάνωσης JuD (Jamaat-ud-Dawah) και ηγέτης του κόμματος MML που θα κατέλθει στις επερχόμενες εκλογές στη χώρα του, κάλεσε τα αραβικά έθνη να ξεκινήσουν «ιερό» πόλεμο κατά των ΗΠΑ και του Ισραήλ με τη χρήση πυρηνικών όπλων προκειμένου να απελευθερώσουν την Ιερουσαλήμ.

Εκατοντάδες υποστηρικτές του Saeed πραγματοποίησαν συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Λαχόρης.

«Την ημέρα που η Ιερουσαλήμ γίνει πρωτεύουσα του Ισραήλ ένας στρατός από πολεμιστές της τζιχάντ θα ξεκινήσει τον πόλεμο. Ο αρχηγός του Στρατού, ο πρωθυπουργός του Πακιστάν όλοι οι πολιτικοί ηγέτες πρέπει να ενωθούν.

Το πυρηνικό οπλοστάσιο του Πακιστάν είναι ένα όπλο που ανήκει στο Ισλάμ και που πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να ελευθερωθεί η Ιερουσαλήμ», είπε ο Saeed απευθυνόμενος στο ενθουσιώδες πλήθος, για να προσθέσει:

«Πρέπει να οργανώσουμε μια ισλαμική διάσκεψη στην οποία θα μετέχουν ηγέτες από όλες τις μουσουλμανικές χώρες και να κηρύξουν ιερό πόλεμο. Η επιρροή της ISIS θα ελαχιστοποιηθεί και η συνωμοσία των ΗΠΑ κατά του Ισλάμ θα έρθει στο τέλος της».

Ο Abdul Rehman Makki δεύτερος στην ιεραρχία του JuD είπε:

«Μακάρι ο Αλλάχ να δώσει να συνεχιστεί η μάχη κατά της Ινδίας (‘Ghazwa-e-Hind’) κα του χριστιανισμού  (Ghazwa-e-Saleeb’) να συνεχιστεί και  η διάσκεψη αυτή να αποφανθεί για τον ιερό πόλεμο για την Παλαιστίνη όπως το JuD κάνει για το Κασμίρ».

Ο Saeed, ο οποίος έχει δημιουργήσει το κόμμα ΜΜL πρόκειται να λάβει μέρος στις γενικές εκλογές του Πακιστάν το 2018.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου