Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Τουρκικό κόμμα ζητά το κλείσιμο των αμερικανικών βάσεων στην Τουρκία


Η ηγέτιδα του «Καλού Κόμματος» Μεράλ Ακσενέρ, δήλωσε ότι η Τουρκία θα πρέπει να κλείσει τις αεροπορικές βάσεις των ΗΠΑ στο Ιντσιρλίκ και στα Μαλάτια.


Σύμφωνα με την Ακσενέρ αυτό θα δώσει δύναμη στα τουρκικά στρατεύματα κατά την επίθεση στην Αφρίν της Συρίας.


Η ηγέτιδα του νέου κόμματος επέκρινε έντονα τη ρητορική του προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για τη σχεδιαζόμενη επίθεση, λέγοντας ότι με την ανακοίνωση των προθέσεων της Τουρκίας, έδωσε την ευκαιρία στους αντιπάλους να προετοιμασθούν για αυτήν.


 Η Ακσενέρ κατηγόρησε, επίσης, την τουρκική κυβέρνηση ότι κάλεσε εφέδρους να πολεμήσουν στην πρώτη γραμμή στην Αφρίν της Συρίας, ενώ τα παιδιά των πολιτικών για να αποφύγουν τον πόλεμο σπεύδουν να αγοράσουν τη στρατιωτική τους θητεία.


Υπενθυμίζεται ότι οι άνδρες άνω των 18 ετών στην Τουρκία υποχρεούνται σε στρατιωτική θητεία για τουλάχιστον έξι μήνες, αλλά μπορούν να πληρώσουν για τη μείωση της διάρκειας της θητείας ή να την εξαγοράσουν πλήρως.


(Στοιχεία από gazeteduvar.com.tr)
http://www.echedoros-a.gr/2018/01/blog-post_667.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου