Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Ο υπαρχηγός των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ αμφιβάλει για τη δυνατότητα της Β.Κορέας να πλήξει αμερικανικό έδαφος


Μπορεί η Βόρεια Κορέα να έχει σημειώσει πρόοδο στην ανάπτυξη του προγράμματος κατασκευής διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων (ICBM), όμως δεν έχει αποδείξει την ικανότητα αυτών των όπλων να πλήξουν την επικράτεια των Ηνωμένων Πολιτειών δήλωσε σήμερα ο υπαρχηγός των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων, στρατηγός Πολ Σέλβα.

Ενώ η Πιονγκιάνγκ έχει αποδείξει ότι οι ΗΠΑ βρίσκονται εντός του βεληνεκούς αυτών των ICBM, δεν έχει εντούτοις καταδείξει ότι το σύστημα στόχευσης τους, για παράδειγμα, μπορεί να αντέξει στις συνθήκες πτήσης ενός βαλλιστικού συστήματος, σε ύψος αρκετών χιλιομέτρων, σύμφωνα με τον Σέλβα.

«Έχουν σημειώσει πρόοδο, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν δείξει όλα τα στοιχεία ενός διηπειρωτικού συστήματος βαλλιστικών πυραύλων», δήλωσε στους δημοσιογράφους.


Μία ερώτηση παραμένει αναπάντητη: διαθέτει η Βόρεια Κορέα την τεχνολογία που επιτρέπει σε έναν πύραυλο να εισέλθει στην ατμόσφαιρα από το διάστημα πριν από την απελευθέρωση της κεφαλής του;

«Είναι πιθανό ότι την έχει (σ.σ. ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν), οπότε πρέπει να υποθέσουμε ότι αυτό ισχύει, χωρίς ωστόσο να δίνουν αποδείξεις», σχολίασε ο Σέλβα.

Η Βόρεια Κορέα το 2017 προχώρησε σε δοκιμές διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων (ICBM) με βεληνεκές αρκετό για να πλήξει οποιοδήποτε σημείο στην αμερικανική ενδοχώρα και διεξήγαγε την έκτη και ισχυρότερη δοκιμή ενός πυρηνικού όπλου τον Σεπτέμβριο.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου