Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Κρ. Λαγκάρντ: «Πολύ υψηλές οι συντάξεις στην Ελλάδα - Έπρεπε να ρυθμιστούν»


Σε ομιλία της στο Νταβός της Ελβετίας, η Κριστίν Λαγκάρντ τόνισε ότι στην Ελλάδα οι συντάξεις ήταν πολύ υψηλές και για αυτό έπρεπε να ρυθμιστούν.

«Στην περίπτωση της Ελλάδας, οι συντάξεις απείχαν υπερβολικά από τις αντίστοιχες των εταίρων της και αυτό ίσχυε για όλες: μεσαίες, μεγάλες και μικρές», δήλωσε η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, σύμφωνα με το Bloomberg.

«Ήταν πολύ υψηλές και οι Έλληνες έπρεπε να το ρυθμίσουν», συνέχισε και σημείωσε ότι η περικοπή υφιστάμενων συντάξεων είναι ένα δύσκολο πολιτικό δίλημμα.

«Ποιο είναι το απαραίτητο όριο για το δίχτυ ασφάλειας και ποιο είναι το κατώφλι πέρα από το οποίο προστατεύονται πραγματικά οι συντάξεις;», παρατήρησε ακόμη.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου