Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Στο πλευρό του Ιράν ο Ρ.Τ. Ερντογάν: «Οι προκλήσεις προέρχονται από το εξωτερικό»


Οι «προκλήσεις» που προέρχονται από το εξωτερικό στο πλαίσιο των πρόσφατων ταραχών στο Ιράκ «δεν είναι ορθές» δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Κάποιοι από το εξωτερικό προκαλούν την κατάσταση και αυτές οι προκλήσεις δεν είναι ορθές», τόνισε ο αρχηγός του τουρκικού κράτους σε μια συνέντευξη στο γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό TF1 που παραχώρησε στην Κωνσταντινούπολη και δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο σήμερα το απόγευμα, την παραμονή της επίσκεψής του στο Παρίσι.

«Αυτό είναι ένα εσωτερικό θέμα στο Ιράν, αυτές είναι αιτήματα ελευθερίας του λαού του Ιράν και δεν θα πρέπει άνθρωποι από το εξωτερικό, όπως έκαναν την περίοδο των γεγονότων στο (συμβολικό σημείο) της Τακσίμ στην Τουρκία, να πράξουν το ίδιο, να μην παρεμβαίνουν στις εσωτερικές υποθέσεις χωρών, αφήστε τους να λύσουν τα εσωτερικά τους προβλήματα», πρόσθεσε.


Ο Τούρκος πρόεδρος είπε ότι «συνομίλησα με τον (Ιρανό ομόλογό του) Ροχανί και από ό,τι έχω δει, η κατάσταση θα σταθεροποιηθεί σε μία με δύο μέρες. Μου είπαν ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας».

Αναφερόμενος στην επίσκεψή του στο Παρίσι αύριο, ο Τούρκος Πρόεδρος διαβεβαίωσε ότι «προσδίδει μεγάλη σημασία σε αυτήν (...) Στα περιφερειακά ζητήματα, στο διμερές πεδίο, τα βήματα που έχουμε ήδη κάνει με τον κύριο Μακρόν είναι προς τη σωστή κατεύθυνση».

Σε ό,τι αφορά τη διέλευση από το τουρκικό έδαφος Γάλλων και ευρωπαϊκών τζιχαντιστών, που προσπαθούν να δραπετεύσουν από τη Συρία ή το Ιράκ, ο Ερντογάν διαβεβαίωσε ότι είναι έτοιμος να «προσφέρει κάθε είδους στήριξη στα κράτη που συνεργάζονται μαζί μας σε αυτό το ζήτημα».

Είπε ότι η Τουρκία είχε ήδη «εκδώσει περίπου 5.600 ξένους μαχητές» και έχει συλλάβει ακόμη 54.000 Τούρκους.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου