Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Η ισραηλινή Αεροπορία έτοιμη να επιλέξει το F-15 αντί του F-35 για τη νέα αγορά μαχητικών


Τους επόμενους μήνες η ισραηλινή Αεροπορία πρόκειται να καταλήξει στην απόφασή της για μια ακόμη αγορά μαχητικού αεροσκάφους και το ενδιαφέρον στην υπόθεση είναι ότι το αεροσκάφος αυτό μπορεί να μην είναι το F-35.

Η αγορά πρέπει να έχει την σύμφωνη γνώμη του γενικού επιτελείου της IAF και μιας υπουργικής επιτροπής, αλλά  τη μεγαλύτερη βαρύτητα  έχει η πρόταση της Αεροπορίας.

Όπως αναφέρουν  ισραηλινά ΜΜΕ ο αρχηγός της Αεροπορίας του Ισραήλ αντιπτέραρχος Amikam Norkin, φέρεται να τοποθετείται υπέρ της αγορά νέων F-15 παρά των F-35.

Το Ισραήλ έχει υπό παραγγελία 50 F-35 εκ των οποίων έχει παραλάβει τα 9 με τις ολοκληρώσεις των παραδόσεων να είναι προγραμματισμένες για το 2024.

Στους σημαντικότερους λόγους για την επιλογή των F-15I αντί των F-35 συγκαταλέγονται η μεγαλύτερη ακτίνα δράσης, το μεγαλύτερο οπλικό φορτίο και το μικρότερο κόστος χρήσης και συντήρησης.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου