Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

Προβληματισμός Αμερικανού Πτεράρχου για την ρωσική αεράμυνα στη Συρία: «Έμαθαν πάρα πολλά για τα F-22»


Αποκαλυπτικός είναι ο Αμερικανός Πτέραρχος VeraLinn Jamieson για τα αποτελέσματά της αεροπορικής υπεροχής στη Συρία όταν ανέφερε ότι η Ρωσία έχει "μάθει" πάρα πολλά από την χρήση και την ικανότητα των μαχητικών τύπου stealth και ιδιαίτερα το F-22 αποτελώντας έτσι ένα μεγάλο πρόβλημα για την αμερικανική αεροπορία.

Το μέτωπο στην Συρία αποτέλεσε ένα θησαυρό ευρημάτων για την ρωσική αεροπορία καθώς κατάφεραν να αποκωδικοποιήσουν πολλές από τις τακτικές μάχης άλλα και τις τεχνολογικές ικανότητες της αμερικανικής αεροπορίας. όπως χαρακτηριστικά συμπλήρωσε ο Πτέραρχος"οι αντίπαλοί μας έμαθαν από εμάς".

Ο μεγάλος φόβος του πτέραρχου είναι η ύπαρξη πλήθους συστημάτων αεράμυνας στη περιοχή ρωσικής προέλευσης και το πως αυτά έχουν αντιληφθεί την ύπαρξη των μαχητικών stealth που σημαίνει ότι πλέον θα μπορούν να αντιμετωπίζονται.


Ειδικά για τις κλειστές εμπλοκές μεταξύ των F-22 και των Su-35 ήταν χαρακτηριστική η φράση που είπε ότι η ύπαρξη της γραμμής επικοινωνίας ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα είναι αυτή που οδήγησε στην μη εμπλοκή.

Τέλος και ίσως θέλοντας να χρυσώσει το χάπι για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η αμερικανική αεροπορία είπε ότι και αυτοί έμαθαν αρκετά από την Ρωσία.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου