Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Ξεπουλάει η Ρωσία με τους S-400 – Νέες παραγγελίες από Μέση Ανατολή και Νοτιοανατολική Ασία


Πολύ κοντά στην πώληση συστημάτων S-400 σε χώρες της Μέσης Ανατολής και της Νοτιοανατολικής Ασίας, βρίσκεται η Ρωσία, καθώς βρίσκεται σε συζητήσεις μαζί τους γι’ αυτό το ενδεχόμενο, όπως δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόϊγκου.

Ο Ρώσος υπουργός, δήλωσε επίσης, ότι σήμερα έχουν αναπτυχθεί και βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία δύο συστοιχίες S-400 στην Συρία, οι οποίες εγγυώνται την ασφαλή αντιαεροπορική άμυνα στις βάσεις Χμεϊμίμ και Ταρτούς. Χαρακτήρισε τα συστήματα S-400 ως μοναδικά με ανυπέρβλητα τεχνικά χαρακτηριστικά, γεγονός που όπως είπε «το επιβεβαιώνει η πρόσφατη συμφωνία πώλησης S-400 στην Τουρκία, η οποία είναι μέλος του ΝΑΤΟ».

Ο Σόϊγκου, τόνισε επίσης ότι «σε όλες τις συναντήσεις ή στις συνομιλίες που διεξάγονται με ξένους συναδέλφους από οποιαδήποτε περιοχή του κόσμου, τίθεται το θέμα της αγοράς ρωσικών οπλικών συστημάτων».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου