Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

ΕΦΚΑ: Διπλές εισφορές θα καταβάλουν σε 13 δόσεις περίπου 250.000 επιστήμονες και αυτοαπασχολούμενοι


Νέα «έκπληξη» ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών σε περίπου 250.000 επιστήμονες και αυτοαπασχολούμενους, καθώς θα κληθούν να πληρώσουν διπλές εισφορές για επικουρική ασφάλιση και πρόνοια-εφάπαξ σε 13 δόσεις.

Η πρώτη φορά της διπλής λυπητερής αναμένεται με τις εισφορές Φεβρουαρίου που θα αναρτηθούν στα μέσα Μαρτίου ώστε να πληρωθούν στο τέλος του ίδιου μήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής, στα μέσα Μαρτίου όταν θα αναρτηθούν τα ειδοποιητήρια του ΕΦΚΑ για κύρια ασφάλιση και υγεία, θα εμφανιστούν και ξεχωριστά ειδοποιητήρια από το ΕΤΕΑΕΠ με τις διπλές εισφορές.

Πρόκειται για εισφορές που λόγω αδυναμίας του συστήματος δεν έχουν εμφανιστεί στα ειδοποιητήρια που εκδίδονται για αυτή την ομάδα ασφαλισμένων από τις αρχές του 2017 και μετά.

Οι ασφαλισμένοι που θα πληρώσουν τις διπλές εισφορές είναι:

- Αρτοποιοί του πρώην ΟΑΕΕ

- Βενζινοπώλες του πρώην ΟΑΕΕ

- Δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, δικαστικοί επιμελητές του πρώην ΕΤΑΑ

- Μηχανικοί του πρώην ΤΣΜΕΔΕ

- Γιατοί και φαρμακοποιοί του πρώην ΤΣΑΥ

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου