Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

ΗΠΑ: Υποψήφιος για την Προεδρία και το 2020 ο Ντόναλντ Τραμπ


Την υποψηφιότητα του για την προεδρία των ΗΠΑ αναμένεται να καταθέσει και το 2020 ο νυν πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ που, όπως φημολογείται, θα ορίσει ως επικεφαλής της εκστρατείας του τον Μπραντ Πάρσκεϊλ.

Το 2016 ο κ. Πάρσκεϊλ οργάνωσε την ψηφιακή στρατηγική της υποψηφιότητας Τραμπ.

Η είδηση δεν προκάλεσε έκπληξη στις ΗΠΑ, καθώς ο κ. Τραμπ είχε υποβάλει τα αναγκαία έγγραφα για την εκστρατεία του 2020 ήδη από την ημέρα που ανέλαβε αρχηγός του κράτους, πράγμα που του επέτρεπε ήδη από τότε να δέχεται χορηγίες και δωρεές για την επόμενη καμπάνια του.


Πολλά αμερικανικά μέσα ενημέρωσης συγκλίνουν στο όνομα του Μπραντ Πάρσκεϊλ, ο οποίος άρχισε να εργάζεται για τον Οργανισμό Τραμπ το 2011, όταν η εταιρεία του, με έδρα το Σαν Αντόνιο, στο Τέξας, ανέλαβε τη δημιουργία ιστοτόπων για το κομμάτι του real estate.

Ήταν από τους πρώτους ανθρώπους τους οποίους κάλεσε κοντά του ο Ντόναλντ Τραμπ το 2015, αμέσως μόλις ανακοίνωσε την πρόθεσή του να διεκδικήσει το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για τις προεδρικές εκλογές.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου