Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Ο Ν.Αναστασιάσης νικητής των προεδρικών εκλογών την Κύπρο με 56%


Νικητής των προεδρικών εκλογών στην Κύπρο με 56% έναντι 44% του αντιπάλου Σταύρου Μαλά, αναδείχθηκε ο Νίκος Αναστασιάδης.  

Ο Σταύρος Μαλάς τηλεφώνησε σύμφωνα με πληροφορίες στον Νίκο Αναστασιάδη και τον συνεχάρη για τη νίκη του, παραδεχόμενος με αυτό τον τρόπο, ήττα.

Οι πανηγυρισμοί υποστηρικτών του Νίκου Αναστασιάδη έχουν ήδη ξεκινήσει σε όλες τις πόλεις, με επίκεντρο τη Λευκωσία και το εκλογικό επιτελείο στη Μακαρίου.

Σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία, υπολογίζεται ότι ψήφισε περίπου το 73% του συνόλου των εγγεγραμμένων εκλογέων, σε σχέση με το 71,88% του πρώτου γύρου των εκλογών.

Η ανακήρυξη του νέου Προέδρου θα γίνει στις 22:00, στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» στη Λευκωσία.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου