Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Ινδία: Λιντσάρισμα μέχρι θανάτου για δύο ύποπτους βιασμού και δολοφονίας 5χρονης από εξοργισμένο όχλο


Δύο ύποπτοι άνδρες για το βιασμό και τη δολοφονία ενός κοριτσιού μόλις 5 ετών στην Ινδία, βρήκαν άγριο θάνατο στα χέρια του εξοργισμένου πλήθους που είχε συγκεντρωθεί έξω από το αστυνομικό τμήμα στην πόλη Tazu.

Σχεδόν 1.000 άτομα λίντσαραν με άγριο τρόπο μέχρι θανάτου τους δύο φερόμενους ως δράστες, ενώ υπήρξαν και συμπλοκές με την αστυνομία, με συνέπεια τον τραυματισμό τουλάχιστον 15 αστυνομικών.

Οι λεπτομέρειες του εγκλήματος είναι ασύλληπτες. Οι δύο άνδρες απήγαγαν το κοριτσάκι και αφού ασέλγησαν πάνω στο κορμάκι του, το σκότωσαν και το πέταξαν σε ένα χωράφι τσαγιού, όπου και εντοπίστηκε από τις αρχές κατά την αναζήτησή του, στις 12 Φεβρουαρίου.

Σχεδόν μία εβδομάδα μετά, οι ύποπτοι βιαστές και δολοφόνοι οδηγήθηκαν κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο δικαστήριο. Η ισχυρή αστυνομική δύναμη, ωστόσο, δεν στάθηκε ικανή να κρατήσει τον όχλο, ο οποίος λίντσαρε μέχρι θανάτου τους δύο φερόμενους ως δράστες.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου