Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

Άρτα: Τσιγγάνες ληστεύουν πελάτες έξω από σούπερ μάρκετ - Αλβανοί λήστεψαν 85χρονη


Οπλισμένες με μπόλικο θράσος καραδοκούσαν στον εξωτερικό χώρο ενός σούπερ μάρκετ στην πόλη της Άρτας δυο  τσιγγάνες, περιμένοντας την κατάλληλη ευκαιρία για να δράσουν.

Και την βρήκαν, όταν είδαν μια 50χρονη πελάτισσα να αφήνει στο έδαφος τις τσάντες με τα ψώνια της για να ξεκλειδώσει το αυτοκίνητό της!

Χωρίς να διστάσουν στιγμή, οι δυο γυναίκες άρπαξαν η καθεμία από μια τσάντα με τρόφιμα και διάφορα άλλα προϊόντα και το έβαλαν στα πόδια!


Η 50χρονη, που δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της, έβαλε τις φωνές αλλά δεν κατάφερε να σταματήσει τις δράστιδες που απομακρύνθηκαν γρήγορα. Η κλοπή καταγγέλθηκε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας και αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Λίγο αργότερα, οι τσιγγάνες ηλικίας 26 και 20 χρόνων εντοπίστηκαν στην πόλη και, αφού αναγνωρίστηκαν από την 50χρονη, συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Ωστόσο, οι δυο τσάντες με τα ψώνια δεν βρέθηκαν στην κατοχή τους και εκτιμάται ότι τις παρέδωσαν σε συνεργούς τους. Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας που άσκησε σε βάρος τους δίωξη για κλοπή.

Εξιχνιάστηκε ληστεία ηλικιωμένης από Αλβανούς

Δεκατρείς μήνες μετά την φρικτή εμπειρία της στα χέρια δυο κακοποιών που εισέβαλαν στο σπίτι της στην Άρτα, πληροφορήθηκε μια ηλικιωμένη γυναίκα ότι από την έρευνα που έκαναν οι άνδρες της Ασφάλειας ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας Αλβανός ο οποίος όμως δεν έχει συλληφθεί λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος.

Ο 33χρονος αλλοδαπός, μαζί με έναν ακόμη συνεργό του που αναζητείται, είχαν παραβιάσει τα ξημερώματα της 11ης Ιανουαρίου 2017 την μπαλκονόπορτα στον πρώτο όροφο της κατοικίας της 85χρονης και μπήκαν στο εσωτερικό.

Αφού ακινητοποίησαν την ανυπεράσπιστη ηλικιωμένη, είχαν ερευνήσει όλα τα δωμάτια και είχαν αρπάξει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό και διάφορα  προσωπικά έγγραφα.

Η ληστεία εξιχνιάσθηκε με την αξιοποίηση των ευρημάτων από τους ειδικούς του γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών και σε βάρος του 33χρονου και του άγνωστου συνεργού του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου