Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Να συμβουλεύουμε με δάκρυα!


Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος
Θέλεις να διορθώσεις τον αδερφό σου; Δάκρυσε, προσευχήσου στο Θεό γι΄ αυτόν, αφού τον πάρεις ιδιαιτέρως, παρακίνησε τον στο καλό, συμβούλεψε τον, παρακάλεσε τον.

Πολλοί πολλές φορές δεν ωφελήθηκαν καθόλου από τις συμβουλές, συγκινήθηκαν όμως από τα δάκρυα και την συμπάθεια.

Με την αγάπη και τα δάκρυα μπορούμε να διορθώσουμε και τους κακούς.

Πόνεσε εσύ, ίσως έτσι συνέλθει και πονέσει κι εκείνος. Όπως ακριβώς ο άρρωστος που δεν έχει όρεξη, όταν δει τον γιατρό του να τρώει φαγητό, παρακινείται κι αυτός να φάει, έτσι θα συμβεί κι εδώ, αν ο κακός σε δει να θρηνείς για την κατάσταση του, θα μαλακώσει, θα γίνει καλός και πράος άνθρωπος.

Όταν λοιπόν δεις τον αδελφό σου να είναι σκληρός και αδιάλλακτος και να μην σε προσέχει, λέγε μέσα σου «μήπως με την πάροδο του χρόνου μπορέσω να τον πείσω».

Και ο απόστολος Παύλος το ίδιο έλεγε να κάνουμε «ο δούλος του Κυρίου δεν πρέπει να φιλονικεί αλλά οφείλει να είναι ήπιος και γλυκύς προς όλους και να σωφρονίζει με πραότητα τους αντιφρονούντες, μήπως κάποτε τους δώσει ο Θεός μετάνοια και οδηγηθούν στην ορθή γνώση της αλήθειας».

agiameteora.net
Πηγή

1 σχόλιο:

 1. Η ΑΙΩΝΙΑ ΑΜΑΡΤΙΑ

  Μνημονεύεται μέσα στα Άγια τοις Αγίοις του Χριστού :
  “Του αρχιεπισκόπου και Πατριάρχη του Αλλάχ του αγίου Κορανίου.. στο αίμα του Χριστού= ορθοδόξου Χριστιανού, το πνεύμα του Βαρθολομαίου πρόσχομεν;”
  Αγίου Ποίου πνεύματος ; Του Αλλάχ ακμπάριτος στην γυναίκα που πιστεύει ότι είναι άνθρωπος να την καίνε και να την τρώνε;
  Η παιδοφιλία να είναι νόμιμη και ο Αλλάχ θα σώσει την γη από τα σκυλιά τους άπιστους ... που αρνήθηκαν για Αλλάχ τους 72 μικρές παρθένες για την χαρά του φαλού τους!
  ....

  Το κρίμα για το έγκλημα....
  επάνω στα κεφάλια της εκκλησίας των Ελλήνων.
  Όλοι για τον πατριάρχη τους επισκοπεύουν... Με τον Χριστό κάνεις τους δεν είναι.  Ο ΣΙΩΠΩΝ ΔΩΚΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΝ !

  ΤΕΤΕΛΕΣΤΕ.  Ιω

  ************

  Μία στάνη, μία ποίμνη εις, ποιμήν...
  Ανθρώπου και όχι ανθρώπων και ζώων με γιδοβοσκούς που ήρθαν μέσα από την βαθιά έρημο... και βασιλεύουν στο βασίλειο των Ολυμπίων θεών την σκλαβιά και την συντριβή της Ελλάδος,
  σταυρώνοντας τον λαό Χριστό.

  Αποτειχισμένοι μου βασιλείς ...
  το αίμα των έργων σας... της Σιωπή σας η αιώνια αμαρτία.
  Του Αρχιεπισκόπου τους όποιοι είναι θα πάνε στην κρίση σύμφωνα με τα κρίματα του επισκόπου τους...

  Όσοι του Αρχιεπισκόπου Κυρίου ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΎ....
  ακολουθείτε τον νόμο.

  Σώστε την ψυχή σας... και θα σώσετε όλο τον κόσμο.
  http://fwnitwnpaterwn.blogspot.gr/2018/02/blog-post_17.html

  Ιω.
  Αναρτήθηκε από socratesnios στις 6:14 π.μ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή