Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Ρωσία: Παράλογοι οι ισχυρισμοί για ανάμιξη στις εκλογές των ΗΠΑ


Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, δήλωσε ότι «οι ισχυρισμοί ότι Ρώσοι πολίτες παρενέβησαν στις εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι παράλογοι».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το ομοσπονδιακό συμβούλιο Ενόρκων παρέπεμψε νωρίτερα σήμερα 13 Ρώσους και 3 ρωσικές οντότητες με την κατηγορία της ανάμιξης στις αμερικανικές εκλογές και τις πολιτικές διαδικασίες.

«Δεκατρείς άνθρωποι παρενέβησαν στις εκλογές των ΗΠΑ; Δεκατρείς εναντίον μυστικών υπηρεσιών με προϋπολογισμό δισεκατομμυρίων; Εναντίον υπηρεσιών κατασκοπείας και αντικατασκοπίας, εναντίον των πιο σύγχρονων τεχνολογιών; Παράλογο; Ναι», έγραψε η Ζαχάροβα σε μια ανάρτησή της στο Facebook.

«Οι Αμερικανοί βλέπουν ότι θέλουν να δουν»

Από την μεριά του ο Ρώσος επιχειρηματίας Εβγκένι Πριγκόζιν δήλωσε ότι δεν είναι ταραγμένος από τις κατηγορίες που απαγγέλθηκαν σε βάρος του.

«Οι Αμερικανοί είναι πολύ συναισθηματικοί άνθρωποι, βλέπουν ό,τι θέλουν να δουν. Τρέφω μεγάλο σεβασμό για εκείνους. Δεν έχω διόλου αναστατωθεί που το όνομά μου βρίσκεται στη λίστα. Εάν θέλουν να βλέπουν τον διάβολο, ας τον δουν» πρόσθεσε ο Πριγκόζιν.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου