Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Ιταλία: Κούρδοι στα «χέρια» με την αστυνομία της Ρώμης σε διαμαρτυρία για την επίσκεψη του Ρ.Τ. Ερντογάν


Συμπλοκές που οδήγησαν στον τραυματισμό ενός Κούρδου διαδηλωτή σημειώθηκαν στη Ρώμη, κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας για την επικείμενη  επίσκεψη στην Ρώμη και στο Βατικανό του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Οι διαδηλωτές βρίσκονταν έξω από το Κάστρο Σάντ 'Αντζελο, και προσπάθησαν να πλησιάσουν στον ναό του Αγίου Πέτρου, όπου ο Τούρκος πρόεδρος συναντήθηκε με τον πάπα Φραγκίσκο. Ακολούθησαν συμπλοκές με την αστυνομία που τους εμπόδισε και ένας διαδηλωτής τραυματίσθηκε και έπεσε στο έδαφος.

Τα μέλη κουρδικών οργανώσεων φώναξαν ντροπή και ύψωσαν πανό που έγραφε «Ερντογάν εκτελεστή».

«Είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε τα παιδιά μας και τις μητέρες μας. Σήμερα βγήκατε χαμένοι και εσείς και ο πάπας», φώναξε μια από τις γυναίκες που πήραν μέρος στην κινητοποίηση.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου