Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Λεβέντης: Ζητά την βοήθεια των Βρετανών για το Σκοπιανό


Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης είχε συνάντηση με την πρέσβη του Ηνωμένου Βασιλείου Kate Smith, στο γραφείο του στη Βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση διεξήχθη σε άριστο κλίμα με τον Βασίλη Λεβέντη να ζητά τη βοήθεια της βρετανικής κυβέρνησης.

«Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας ώστε στη διαπραγμάτευση με τα Σκόπια, που πρέπει να ξεκινήσει από μηδενική βάση, η μεν Ελλάδα να προσφέρει κάθε δυνατή πολιτική και υλική υποστήριξη συμπεριλαμβανομένης της ένταξης στους ευρω-ατλαντικούς θεσμούς, τα δε Σκόπια να παραιτηθούν από το όνομα "Μακεδονία"», σχολίασε ο κ. Λεβέντης.

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. ΤΑ ΙΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ



    Το χρονικό της επισκέψεώς μου στην Κάλυμνο! Βασίλειος Πετρομιχελής Επικεφαλής της “ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗΣ”

    http://afypnisiellinwn.blogspot.gr/2018/02/blog-post_3.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή