Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Στην «φάκα» της Οικονομικής Αστυνομίας γιατροί για παραβάσεις της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας


Η Οικονομική Αστυνομία μετά από ελέγχους έπιασε στα «δίχτυα» της τρεις διαφορετικές περιπτώσεις για μη τήρησης της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας.

Ειδικότερα, κλιμάκιο αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος πραγματοποίησε έλεγχο σε ιατρό, ο οποίος παρείχε υπηρεσίες υγείας μέσω εταιρίας, σε πόλη της Βορείου Ελλάδος.

Από τον έλεγχο των φορολογικών παραστατικών διαπιστώθηκε η έκδοση πλήθους αποδείξεων μηδενικής ή πολύ χαμηλής αξίας, σε σχέση με τις παρεχόμενες υπηρεσίες, ενώ από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκαν μη δηλωθέντα εισοδήματα ύψους 53.702,51 ευρώ.


Αξίζει να σημειωθεί πως για την συγκεκριμένη περίπτωση ενημερώνεται η αρμόδια ΔΟΥ προκειμένου να προβεί στην επιβολή διοικητικών κυρώσεων.

Σε δεύτερη περίπτωση, η Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος από κοινού με την οικεία Διεύθυνση Δασών και το τοπικό Δασαρχείο, διενήργησε έλεγχο σε ατομική επιχείρηση με δραστηριότητα την εμπορία καυσόξυλων, σε περιοχή της Βορείου Ελλάδος.

Κατά τον έλεγχο διενεργήθηκε ποσοτική καταμέτρηση των αποθηκευμένων ειδών ξυλείας και λήφθηκαν τα απαραίτητα στοιχεία με σκοπό την διασταύρωση των εισροών και εκροών για το έτος 2017 με τα καταμετρηθέντα αποθέματα και τα δελτία μεταφοράς δασικών προϊόντων.

Από τις ελεγκτικές επαληθεύσεις διαπιστώθηκε ότι για το 2017 δεν εκδόθηκαν φορολογικά στοιχεία για 1.049 χωρικά κυβικά μέτρα καυσόξυλων, 23.970 κιλά πέλλετ ξύλου και 255 κιλά κάρβουνα, συνολικής αξίας 54.513 ευρώ.

Τα αποτελέσματα του ελέγχου κοινοποιήθηκαν στην αρμόδια ΔΟΥ προκειμένου να προβεί στις απαραίτητες κυρώσεις.

Τέλος, από κλιμάκιο αστυνομικών της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε οδοντιατρείο σε περιοχή της Αττικής, όπου διαπιστώθηκε η μη έκδοση απόδειξης καθώς και η απασχόληση μιας υπαλλήλου εκτός ωραρίου.

Σημειώνεται πως ζητήθηκαν επιπλέον βιβλία και φορολογικά στοιχεία προκειμένου να συνεχιστεί ο φορολογικός έλεγχος.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου