Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Κανίβαλοι «μετριοπαθείς» αντάρτες της Τουρκίας βασάνισαν και ακρωτηρίασαν γυναίκα


Οι κουρδικές δυνάμεις στη Συρία κατήγγειλαν σήμερα ότι μία από τις μαχήτριές τους ακρωτηριάστηκε από τους «μετριοπαθείς» αντάρτες του FSA οργάνωσης που αναφέρεται απο πολλά ΜΜΕ διεθνώς και στην Ελλάδα, ως "συριακή αντιπολίτευση" και που υποστηρίζει η Τουρκία.

Η κουρδική διοίκηση της βορειοανατολικής Συρίας ανέφερε ότι η Μπαρίν Κομπάνε, μια μαχήτρια των κουρδικών μονάδων γυναικών YPJ, βραχίονα των Κούρδων πολιτοφυλάκων YPG, σκοτώθηκε από τους αντάρτες που πολεμούν με την στήριξη της Τουρκίας, οι οποίοι αφού «έπαιξαν με τη σορό της, την έκοψαν σε κομμάτια», με τα γεγονότα να καταγράφει ο ερασιτεχνικός φακός.

«Θεωρούμε την τουρκική κυβέρνηση υπεύθυνη για αυτήν την ειδεχθή ενέργεια» τονίζεται σε μια ανακοίνωση.

Στο βίντεο διακρίνεται μια σορός να κείτεται στο έδαφος σε μια λίμνη αίματος. Τμήματα του θώρακα φαίνεται πως έχουν ακρωτηριαστεί.

Τα πλάνα προκάλεσαν την οργή των Κούρδων στη βόρεια Συρία, όπως μετέφεραν αυτόπτες μάρτυρες. Πολλοί χρήστες ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης ανήρτησαν φωτογραφίες της μαχήτριας στο Διαδίκτυο, ως φόρο τιμής προς εκείνη.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου