Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Έκρυθμη η κατάσταση στην Κάλυμνο: «Βράζουν» οι Έλληνες αλιείς γιατί δεν μπορούν να πλησιάσουν στα Ίμια


Αναστάτωση επικρατεί στην Κάλυμνο μετά τις τελευταίες προκλήσεις των Τούρκων στην περιοχή των Ιμίων.

Σε δηλώσεις τους στην κάμερα του ΑΝΤ1, όπου προβλήθηκαν στο κεντρικό δελτίο του σταθμού με τον Νίκο Χατζηνικολάου, οι ψαράδες του νησιού τονίζουν ότι δέχονται καθημερινά παρενοχλήσεις από τους Τούρκους και δεν μπορούν να ψαρέψουν.

Ταυτόχρονα, εκφράζουν τους φόβους τους για ένα πιο σοβαρό επεισόδιο, σε περίπτωση που οι Τούρκοι παρεκτραπούν ακόμη περισσότερο.

Την ίδια στιγμή παρά την απογοήτευση τους για τους κυβερνητικούς χειρισμούς, δεν το βάζουν κάτω και δηλώνουν έτοιμοι να υπερασπιστούν το νησί όποτε και αν αυτό χρειαστεί.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου