Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Σύνοδος Ε.Ε.-Τουρκίας το Μάρτιο- Θα συζητηθούν οι ευρωτουρκικές σχέσεις


Ο εκπρόσωπος του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ, ανακοίνωσε συνάντηση της ηγεσίας της ΕΕ με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τον επόμενο μήνα.

Η συνάντηση ανάμεσα στον Ντ. Τουσκ, τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ και τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ, ο οποίος ασκεί την εκ περιτροπής προεδρία του Συμβουλίου για το τρέχον εξάμηνο, και τον τούρκο πρόεδρο προγραμματίστηκε για τις 26 Μαρτίου στη Βάρνα της Βουλγαρίας.

«Θα συζητηθούν οι ευρωτουρκικές σχέσεις καθώς και περιφερειακά και διεθνή ζητήματα» αναφέρει το Tweet.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου