Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Αντί να τους τιμωρήσουν καλούν την Τουρκία σε σύνοδο κορυφής για τα κοιτάσματα της Κύπρου!


Σύνοδο κορυφής πρόκειται να διοργανώσει η Ε.Ε. με την Τουρκία κύριο προσκεκλημένο τον ερχόμενο Μάρτιο προκειμένου να την... επιβραβεύσει για τις παράνομες ενέργειές της τόσο στο Αιγαίο αλλά και στην κυπριακή ΑΟΖ!

Αυτό πρακτικά προανήγγειλε ο πρόεδρος της ΕΕ Ντ. Τούσκ σήμερα προφανώς για να κατευνάσουν οι Ευρωπαίοι  τον Ερντογάν και να  συζητήσουν μοιράζοντας τα κοιτάσματα της Κύπρου!

Με την Ελλάδα και την Κύπρο απλούς παρατηρητές!

Βέβαια και για να κρατήσει τους τύπους ο Τούσκ κάλεσε στη συνέντευξη Τύπου μετά την άτυπη Σύνοδο Κορυφής, την Τουρκία να σταματήσει άμεσα τις παράνομές ενέργειές της στην Ανατολική Μεσόγειο, ενώ δήλωσε πως ενημερώθηκε από τον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Αναστασιάδη για τις παράνομες τουρκικές ενέργειες.

«Θα ήθελα να εκφράσω την στήριξή μας στην Ελλάδα και την Κύπρο και να ζητήσω την άμεση παύση αυτών των παράνομων ενεργειών από την Τουρκία. Η Τουρκία παραβιάζει τις σχέσεις καλής γειτονίας που είναι υποχρεωμένη να έχει με όλα τα κράτη – μέλη της Ε.Ε.» δήλωσε ο πρόεδρος Τουσκ.

Και μετά κάλεσε την Τουρκία στην Βρυξέλλες για να συζητήσουν!

Όπως έγινε γνωστό τον ερχόμενο Μάρτιο θα πραγματοποιηθεί Σύνοδος Κορυφής ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την Τουρκία.

Τι συζητήθηκε στο άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο

Αναφορικά με το ζήτημα των πανευρωπαϊκών ψηφοδελτίων, ένα από τα βασικά ζητήματα που συζητήθηκαν στην άτυπη Σύνοδο Κορυφής,  ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Συμβουλίου  είπε ότι  θα συζητηθεί στο μέλλον, ενώ για την πρόταση του Ζαν – Κλοντ Γιούνκερ ώστε να ενωθούν σε μια οι θέσεις του Προέδρου της Κομισιόν και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ο Ντόναλντ Τουσκ υπογράμμισε ότι είναι μια ιδέα που απέρριψαν τα κράτη – μέλη.

Αναφορικά με την διαδικασία των «κορυφαίων υποψηφίων» ο Πρόεδρος Τουσκ δεν υποστήριξε θερμά την επιλογή του επόμενου (ή της επόμενης) πρόεδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής μόνο από τις πολιτικές ομάδες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, αλλά τόνισε ότι πρέπει να εκλέγεται και από τους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων.

Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν – Κλοντ Γιούνκερ υπερασπίστηκε εκ νέου τη διαδικασία των «κορυφαίων υποψηφίων» (τους επικεφαλής των πολιτικών ομάδων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που θα διεκδικήσουν την προεδρία της επόμενης Κομισιόν), λέγοντ6ας ότι κάτι τέτοιο είναι δεδομένο καθώς αναφέρεται στην Συνθήκη.

Ο Πρόεδρος Γιούνκερ εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι τα κράτη – μέλη θα συνεισφέρουν τελικά περισσότερα κεφάλαια στον κοινοτικό προϋπολογισμό για μετά το 2020, ώστε να καλύψουν το κενό των 100 περίπου δις που θα αφήσει η έξοδος της Μεγάλης Βρετανίας. «Αν δεν υπάρχουν λεφτά στο σπίτι, η αγάπη  φεύγει μακριά», είπε χαρακτηριστικά ο Ζαν – Κλοντ Γιούνκερ, χρησιμοποιώντας μια παλαιά γερμανική παροιμία.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου