Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Ανοιχτά «χαρτιά» από τον Β. Πούτιν για τους Ρώσους που σκοτώθηκαν στη Συρία


Προσπάθεια να βάλει τέλος στις φήμες που δημιουργήθηκαν,  με αφορμή τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για εκατοντάδες Ρώσους που σκοτώθηκαν στην Συρία κατά την διάρκεια πρόσφατης αεροπορικής επιδρομής ,που πραγματοποίησαν οι δυνάμεις της συμμαχίας στις 7 Φεβρουαρίου στη επαρχία Ντέιρ ελ Ζορ, κάνει ο  εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου προέδρου, ο Ντμίτρι Πεσκόφ. Ο κος Πέσκοφ δήλωσε σήμερα ότι ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δεν έδωσε καμία εντολή να κρατηθούν μυστικά τα στοιχεία για όσους έχασαν τη ζωή τους.

«Όχι, ο πρόεδρος δεν πήρε τέτοια απόφαση. Ό,τι είχαμε να πούμε στο θέμα αυτό το έχουν ήδη πει και δεν έχουμε τίποτα να προσθέσουμε», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου. Στις 14 Φεβρουαρίου ο Πεσκόφ, με αφορμή δημοσιεύματα που μιλούσαν για μαζικούς θανάτους Ρώσων στην Συρία, κάλεσε τα ΜΜΕ να «μην πέφτουν θύματα της παραπληροφόρησης».

Επίσης πηγή του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών , σε δηλώσεις του στο πρακτορείο TASS είχε χαρακτηρίσει τα δημοσιεύματα που μιλούσαν για δεκάδες και εκατοντάδες Ρώσους που σκοτώθηκαν στην Συρία «κλασικό παράδειγμα παραπληροφόρησης».

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας είχε δηλώσει νωρίτερα ότι Σύροι μαχητές που βρέθηκαν στην επαρχία Ντέιρ Ελ Ζορ ,στις 7 Φεβρουαρίου δέχθηκαν πυρά από τις δυνάμεις της συμμαχίας που τελεί υπό την διοίκηση των ΗΠΑ , καθώς δεν είχαν συντονίσει την δράση τους σε συνεννόηση με τους ρώσους στρατιωτικούς. Εξαιτίας του περιστατικού τραυματίσθηκαν 25 μαχητές , ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, διευκρινίζοντας ότι στην περιοχή αυτή δεν υπάρχουν Ρώσοι στρατιωτικοί.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου