Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Τεχεράνη: «Εξασφαλίστε την επιτυχία της πυρηνικής συμφωνίας και τότε θα συζητήσουμε άλλα ζητήματα»


Οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι Ευρωπαίοι σύμμαχοί τους θα πρέπει να εξασφαλίσουν την επιτυχία της συμφωνίας του 2015 για τον περιορισμό του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν πριν απαιτήσουν διαπραγματεύσεις για άλλα ζητήματα, όπως τις περιφερειακές δραστηριότητες της Τεχεράνης, ή το πρόγραμμα κατασκευής βαλλιστικών πυραύλων, δήλωσε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών του Ιράν Αμπάς Αρακτσί.

«Τώρα ζητούν από το Ιράν να εισέλθει σε συζητήσεις για άλλα ζητήματα. Η απάντησή μας είναι ξεκάθαρη: φρόντισε να πετύχει (η συμφωνία) και τότε θα συζητήσουμε άλλα ζητήματα», είπε χαρακτηριστικά ο Αρακτσί.

Πρόσθεσε ότι η νέα πολιτική της αμερικανικής κυβέρνησης απέναντι στο Ιράν είναι «ολέθρια» και παραβιάζει τους όρους της συμφωνίας με τις μεγάλες δυνάμεις.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου